#НајдобритеКомбинации на Инстаграм

8 август 2014

Социјалните мрежи, особено Инстаграм, не ретко можат да бидат инспиративни во поглед на дополнителна доза креативност при изборот на уникатни стилски спарувања. Сите ние имаме омилени корисници на социјалната мрежа чиј стил не' импресионира или го чувствуваме близок до нашиот, па се пронаоѓаме во нивниот секојдневен стилски избор.

Fashionel направи селекција на неколку такви, урбани и тренди комбинации, кои во најголем дел се сосема едноставни, но истовремено и уникатни благодарение на несекојдневниот избор на аксесоари или слободната игра со бои и принтови.

@tamumcpherson @tamumcpherson

@aliciamlund @aliciamlund

@real_kate_foley @real_kate_foley

@alwaysjudging @alwaysjudging

 

 

Објавено:
8 август 2014
Категорија: 
Тренд