Пастелни палта за пролетва

15 март 2014

Овој временски транзиционен период помеѓу зима и пролет, честопати знае да создава дилеми околу изборот на облека. Тешките зимски капути полека ги пакуваме назад во плакарот, а нивната намена сега ќе ја преадаптираат пролетните палта кои оваа сезона се особено актулени во една богата пастелна палета.

Асос Асос

Новите модели се генерално во пастелни нијанси имаат дискретни принтови и едноставни кроеви, за да можат да соодветствуваат со различни комбинации. Во поглед на материјалите тие се приспособени да одговараат со температурните разлики за сезоната. Еве кои модели се вистински тренд за оваа пролет:

 

Објавено:
15 март 2014
Категорија: 
Тренд