Поинакви Ресорт трендови

22 август 2014

Аlice+Olivia Аlice+Olivia

Досега многупати сме пишувале за актуелните Ресорт колекции и трендови. Сепак, во продолжение ќе ви претставиме поинакви парчиња за оваа сезона, а се однесуваат на сите оние што негуваат уникатен стил.

Ако сте препознатливи по маичките со интересни написи, панталони со необичен принт, фустани со досега невидени цртежи, тогаш ова е вистинска колекција за вас.

Всушност, претставува спој на најинтересните дизајни на неколку брендови, во кои веруваме многумина ќе се пронајдат и инспирираат.

Суперхерои, Гозила, балони, мастики за џвакање, чевли... се само дел од нештата што можете да ги „понесете“. Што мислите вие?

Etre Cecile Etre Cecile

Hi! Expectation Hi! Expectation

Iris Von Arnim Iris Von Arnim

JC de Castelbajac JC de Castelbajac

Karen Walker Karen Walker

Kate Spade Kate Spade

Mоchino Mоchino

Moschino Cheap& Chic Moschino Cheap& Chic

Orla Kiely Orla Kiely

Piamita Piamita

Raoul Raoul

stella mccartney stella mccartney

Објавено:
22 август 2014
Категорија: 
Тренд