Предлог комбинација за денес

11 септември 2013

Плетените фустанчиња и блузички,  попознати како миље се апсолутен хит и за претстојната сезона.  За овој врнежлив ден ви предлагаме токму таков модел, споен со ниски чизмички поради непредвидливото време. Според нас за оваа комбинација клучни се аксесоарите кои дополнително ќе освежат, поттикнете ја вашата креативност и ставете накит во некоја интересна боја. Патем не го заборавајте и чадорот!

Објавено:
11 септември 2013
Категорија: 
Тренд