Сите изданија на минимализмот

4 август 2017

Помеѓу целото шаренило на летото, минимализмот и монохроматската естетика, секогаш имаат свое сигурно место.

Едноставниот израз, чистите симплифицирани кроеви и комбинацијата на две до три бои, се фаворизиран стилски правец што го форсираат повеќето модни уреднички, блогерки, влијателните модни икони...

Ако и ова лето вашиот избор е минимализам, ви предлагаме неколку совршено-едноставни стилски комбинации.

Фото извор: Pinterest

 

Објавено:
4 август 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.990 пати