Викенд во мал црн фустан

22 март 2019

Елегантен, лесен за комбинирање и со универзален карактер – малиот црн фустан е во основата речиси на сечиј стил, токму поради овие карактеристики.

Истовремено, во зависност од вашите потреби може да му дадете и соодветна примена во однос на пригодата: кежуал, секојдневен, коктел или елегантен изглед.

Моделите на малиот црн фустан варираат и во зависност од актуелните тенденции, но секогаш и во секоја сезона присутни се неколку базични варијанти што важат за безвременски.

Мал црн фустан ќе носите и овој викенд?

Ве инспирираме како...

 

 

Објавено:
22 март 2019
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.130 пати