Зимски тренд – пуловери со „ѕвонести“ ракави

16 јануари 2017

„Ѕвонестите" форми беа една од носечките тенденции во 2016 година, а како таква продолжуваат и оваа година.

А актуелната зимска сезона овој тренд го спои со топлите плетенини, па резултатот е новото омилено стилско парче: пуловери со „ѕвонести" ракави.

Во уличната мода го комбинираат со џинс, со плисирани здолништа или пак со кожени панталони, што се секако помеѓу предлозите што и вие може да ги искористите во вашиот секојдневен стил.

Во продолжение издвојуваме неколку варијанти од ова омилено зимско парче.

 

Објавено:
16 јануари 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
1.137 пати