Камбек на црниот туш

3 септември 2013

Интересно е што нема одредени правила околу должината или ширината на линиите, но на ревијата на Ана Суи очниот капак беше целосно прекриен со црн туш со остри завршетоци. Додека пак, Каролина Херера се одлучни за нежни и суптилни линии, а Долче и Габана за прецизност во извлекувањето на јасни линии според структурата на лицето.

Објавено:
3 септември 2013
Категорија: 
Убавина
Тагови: 
тренд туш