Seventeen доделува сет производи за совршен матурски изглед!

19 мај 2016

Во екот на матурите, Seventeen доделува сет прекрасни шминки за совршен матурски изглед! Бидете уникатни и неверојатно нежни на вечерта што толку долго ја чекавте.

Според сите трендови, нежната и едноставна шминка е онаа што сите девојки ја посакуваат и треба да ја имаат за својата матура, а производите на Seventeen ви го нудат токму тоа.

Добијте целосен матурски шик изглед со овие производи што Seventeen ви ги подарува само со оставање на вашето име и презиме во коментарите под текстот објавен на нашата фан страна и многу наскоро ќе биде објавен добитникот.

Во продолжение, погледнете го каталогот со супер производите на Seventeen и сите производи што ги доделуваат на една од вас. 

Mat Plus – течна пудра

-Matt concealer - коректор

-X – Traordinaire - маскара

-Pearl blush - руменило

-All day - кармин

Објавено:
19 мај 2016
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
441 пати