Слабејте здраво со Wellness програмите и производите на Орифлеим

14 јануари 2019

Дали сакаш да се чувствуваш и да изгледаш убаво? Wellness by Oriflame ќе ти го открие твојот нов подобар начин на живот со помош на своите висококвалитетни производи, создадени од светски познати научници.

12-неделни Wellness Програми
Уникатните 12-неделни Wellness програми од Орифлеим се создадени да ти помогнат да ги постигнеш твоите цели на најдобриот начин. Програмите за Здравје и Слабеење нудат целосен пристап за намалување на телесната тежина и подобрување во животниот стил со помош на препораки за исхрана, додатоци во исхраната, вежбање и добросостојба. Wellness производите им помогнаа на илјадници луѓе да ги постигнат своите цели за поздрав живот. Кога се користат заедно со Wellness Програмите, резултатите се уште подобри!

ТВОЈОТ ПОЗДРАВ И ПОСРЕЌЕН ЖИВОТ ЗАПОЧНУВА ОВДЕ!
Сите сакаме да бидеме здрави, ведри и полни со енергија, но модерното општество во кое живееме може да ги наруши природниот животен тек и начин на исхрана.

Активниот животен стил и исхраната со многу хранливи состојки и малку калории може да го намалат ризикот од болести, да го продолжат животниот век и да го подобрат квалитетот на животот.

Затоа Wellness производите и програмите на Орифлеим се создадени да им помогнат на луѓето да го постигнат совршениот баланс со помош на производи со висококвалитетен состав и препораки за здрав живот.

ПРОГРАМИ И ПРОИЗВОДИ СОЗДАДЕНИ ОД НАД 15-ГОДИШНИ ИСТРАЖУВАЊА
Сите Wellness производи се создадени во согласност со највисоките меѓународни стандарди за квалитет и ги имаат најприродните состојки.

Wellness производите и програмите се создадени со помош на научни истражувања подолги од 15 години во Шведска од најпознатите научници во светот. Создадени се две Wellness Програми, со цел да ти помогнат да изгледаш и да се чувствуваш најдобро, како никогаш досега - однатре и однадвор!

2 УНИКАТНИ ПРОГРАМИ ЗА НЕВЕРОЈАТНИ РЕЗУЛТАТИ

Wellness производите во Програмата за здравје ги даваат следниве придобивки:
● Ти овозможуваат да го започнеш секој ден со здрав појадок и им даваат на твоите мозок и тело хранливи состојки.
● Те снабдуваат со витамини, минерали, омега 3 масни киселини и антиоксиданти што се неопходни за одржување на твојата здрава состојба и на различни телесни функции.
● Ја градат и зацврстуваат дневната одбрана на телото со висококвалитетни протеини, влакна и моќни антиоксиданти.
Препорака за вежбање од Програмата за здравје:
● Зголеми ја дневната активност и направи 10 000 чекори во денот.
● Вежбај трипати во неделата и комбинирај кардио, вежби со тегови и вежби за еластичност.
● Избегнувај да бидеш во седечка позиција долго време

Препорака за исхрана од Програмата за здравје:

Препорака за вежбање од Програмата за здравје:
● Зголеми ја дневната активност и направи 10 000 чекори во денот.
● Вежбај трипати во неделата и комбинирај кардио, вежби со тегови и вежби за еластичност.
● Избегнувај да бидеш во седечка позиција долго време

Wellness производите во Програмата за слабеење ги даваат следниве придобивки:
● Овозможуваат појадокот да биде здрав и хранлив за да ти даде енергија за почеток на денот и за намалување на уморот во текот на денот. Го контролираат апетитот попладне.
● Те снабдуваат со витамини, минерали, омега 3 масни киселини и антиоксиданти.
● Тие се дел од нискокалорична вечера, богата со протеини и хранливи состојки, што те држи сит додека да си легнеш.

Wellness производите во Програмата за слабеење ги даваат следниве придобивки:
● Овозможуваат појадокот да биде здрав и хранлив за да ти даде енергија за почеток на денот и за намалување на уморот во текот на денот. Го контролираат апетитот попладне.
● Те снабдуваат со витамини, минерали, омега 3 масни киселини и антиоксиданти.
● Тие се дел од нискокалорична вечера, богата со протеини и хранливи состојки, што те држи сит додека да си легнеш.

Препорака за вежбање од Програмата за слабеење:
● Чекори од 30 до 60 минути. Обиди се да направиш повеќе од 10 000 чекори во денот.
● Вежби - кардио, на пример трчање, пливање или возење велосипед најмалку 30 минути, трипати неделно.
● Избегнувај да бидеш во седечка позиција долго време.

Придружи ни се на нашиот 12-неделен Wellness Предизвик и заедно со нашите совети за вежбање и исхрана постигни ги своите цели - на здрав начин!

Видео линк

*Комерцијален текст

 

 

Објавено:
14 јануари 2019
Категорија: 
Убавина
Прочитано:
733 пати