Топ 5 корисни туторијали за шминка

23 август 2013

Колку би било супер во домашни услови да имате професионални инструкции при шминкањето. Но, во денешно време се е возможно па така на интернет каналот You tube има дури и премногу вакви видео материјали, што подобри што полоши. Но, вие не треба да ги прегледнете сите и  да ги најдете најдобрите, Fashionel  за вас ги селектираше најкорисните што ќе ви помогнат да ги прикриете мозолките, правилно да аплицирате вештачки трепки, да направите совршена шминка преку ден, правилни контури на лицето и нанесување на силно црвен кармин на усните.

Правилно прикривање на акни

Аплицирање вештачки трепки

 

Силно црвени усни без грешка

Правилни контури

Секојдневна шминка

Објавено:
23 август 2013
Категорија: 
Убавина