Тренди и елегантни фризури што се прават за 5 минути!

25 септември 2014

Веќе неколкупати ви се случи да не ви се допаѓа фризурата со која се вративте од кај локалниот фризер и дома сосема да ја преуредите!?

Ние ви нудиме неколку едноставни, но истовремено тренди и елегантни фризури за кои сме сигурни дека ќе ги направите во домашни услови за помалку од пет минути!

Она најдоброто кај овие фризури е тоа што можете да ги носите како за свечени прилики, така и за на работа или пак кафе со пријателките во оние денови кога особено сакате да ја истакнете вашата убавина.

Дел од нашиот избор се едноставните, но секогаш тренди репчиња со интересни форми, романтичните фризури со плетенки, но и возобновената „банана“ фризура во урбано издание.

За посвечен и пософистициран изглед, на било која од овие фризури можете да и додадете украс по ваша желба!

Фризура 1 Фризура 1

Фризура 2 Фризура 2

Фризура 3 Фризура 3

Фризура 4 Фризура 4

 

Фризура 5 Фризура 5

Фризура 6 Фризура 6

 

Објавено:
25 септември 2014
Категорија: 
Убавина