Моментот кога мало девојче сфаќа дека не оди на кралската свадба

Веројатно секој на светот во саботата посака на било кој начин да се најде на фантастичната кралска свадба на која се чини присуствуваа сите, но без покана тоа не беше можно.

Ова мало и преслатко девојче не може да се помири дека нема да оди на кралската свадба, а нејзината мајка се обидува да и објасни дека никој не може да оди без покана.

Во тој момент таа ќе ја праша мајка ѝ дали се шегува, бидејќи многу сака да оди на „свадбата на Меган“, на што мајка ѝ и објаснува дека мора да биде дел од кралското семејство за да биде поканета.

Сосема на крајот од видеото, малечкото девојче ќе каже дека најверојатно Меган не ја поканила бидејќи не ја познава и ќе се помири со фактот дека сепак, свадбата ќе ја гледаат дома.

Погледнете го преслаткото видео!

 

Објавено:
21 мај 2018
Прегледно:
724 пати