Енергично караоке на „Foo Fighters“ кај Џејмс Корден

Рокерите „Foo Fighters" беа на гости кај Џејмс Корден во неговото „Carpool Karaoke" и направија одлично шоу!
Одвојте 13 минути и погледнете го видеото кое гарантираме дека ќе ве расположи.

 

Објавено:
22 септември 2017
Прегледно:
128 пати