Флека имаат супер видео спот за „Вентил“

Урбаниот скопски бенд Флека вчера го објави својот прв видео запис, за песната „Вентил".

Се работи за видео кое е реализирано во рамките на проектот „Дотерај го Скопје", а го изработи продукцијата Sawyer+Finn.

Музиката е на Борче Кузмановски, а текстот на Тони Зен и Сиги.

Фото извор: Фан страна на Флека https://www.facebook.com/Flekaeka/

 

 

Објавено:
5 октомври 2017
Прегледно:
286 пати