Хорор е... кога дечкото нема Фејсбук!

Современа девојка, зависничка од социјалните мрежи, запознава дечко кој нема ниту современ телефон, камо ли профил на Фејсбук.

Како и зошто оваа приказна е наречена хорор, ќе сфатите од видеото што трае само две и пол минути. Верувам на крајот ќе се согласите дека малку „забегавме“ со зависноста од телефони и социјални мрежи.

Објавено:
2 октомври 2017
Прегледно:
541 пати