Како да ги мотивирате жените да ослабат?

Доколку не сте доволно мотивирани за вежбање, погледнете ја оригиналната идеја на Французите во врска со оваа проблематика. Тие избраа креативен начин за да ги натераат припадничките на понежниот пол да вежбаат и со тоа да ослабнат 2.000 калории.

Објавено:
3 декември 2013
Тагови: 
калории вежбање