Како изгледа внатрешноста на „Шанел“ чанта?

Чантите од модната куќа „Шанел“ се парче што голем број девојки и жени ширум светот го посакуваат. Токму затоа има и бројни реплики.

Но, во видеото погоре, имате можност да видите како изгледа една оригинална чанта од овој бренд, особено нејзината внатрешност.

Се работи за еден од најкласичните модели, а разликата е јасна, па и тоа зошто една ваква чанта чини неколку илјади евра. 

Објавено:
28 јануари 2016
Прегледно:
5.629 пати