Новото видео на Александар Ванг за H&M е како видео игра

Главни херои во новото видео се Енди Керол, Џоан Смалс, Наташа Поли, Изабели Фонтана и Рејчел Зимерман. Ванг сакал да демонстрира парчиња кои се совршени за екстремни услови преку движењата на главните протагонисти, па токму затоа видеото асоцира на видео игра.

Објавено:
24 октомври 2014