„Преспав“ ја имаат највеселата најава за третата сезона!

Ако петоков ви е тмурен, тогаш е време е да направите кратка пауза и да ја погледнете најавата за третата сезона.

Преспавци имаат спот кој ќе ве расположи и насмее. Воедно, ако судиме по овие неполни три минути, новата сезона ќе биде и повеќе од забавна.

Премиерата е закажана за 17. декември, од 20.15 часот на МТВ.

А ние за крај, ве потсетуваме и на тоа дека Преслава доаѓа во Преспав!

 

Објавено:
30 ноември 2018
Прегледно:
1.572 пати