Видео: Elena Luka Hair and Makeup studio со интересен летен предлог за дами со кратка коса

Реномираното студио за убавина Elena Luka Hair and Make Up Studio, преку проект на фан страната Sweet 40+, им посветува внимание и ги разубавува дамите над 40-тата година.

Дамите кои на фан страната Sweet 40+ оставиле мотивирачки, креативни и инвентивни коментари, што се издвојуваат од останатите, добиваат бесплатна шминка и фризура во престижното студио за убавина што веќе пет години функционира во рамките на ателјето на Елена Лука во Скопје.

Бранкица Димитровска, благодарение на својот мотивирачки и инспиративен коментар што го остави на фан страната на Sweet 40+ (може да го прочитате на овој линк), имаше можност за фантастичен, тоателен мејковер.

Во видеото погледнете го резултатот.

Објавено:
13 август 2018
Прегледно:
304 пати