Видео: Тематска забава на Елена Лука во кафе Драма

Погледнете каков беше амбиентот за време на првата тематска забава во организација на модниот бренд Елена Лука во кафе Драма. Микс од позитивна атмосфера, интересни стајлинзи, многу награди за присутните, добар ритам и насмевките како задолжителен „моден детаљ“.

Објавено:
1 јули 2013