Ако планирате уредување на детската соба: Детски креветчиња што ја будат фантазијата

9 јануари 2023

Стартот на Новата година вообичаено го следат и нови почетоци. Размислуваме за освежување на изгледот, ги планираме новите патувања за годината, а некој пак се одлучува да го промени амбиентот во домот и ентериерот.

Ако планирате конечно да му ја исполните желбата на вашето дете и да ја преуредите детската соба или пак сте во фаза на размислување за ново детско катче, почнете со креветот.

Едно од клучните парчиња мебел што ја одредува целата атмосфера во детската соба, па затоа заслужува да му посветите посебно вниамние, од функционален, но и од декоративен аспект.

А современата архитектура не познава за граници особено кога е во прашање креативноста во светот на децата и нивното катче во домот.

Издвоивме неколку извонредни детски креветчиња што раскажуваат цели приказни, а дефинитивно ја будат и детската фантазија.

 

Објавено:
9 јануари 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
877 пати