Дом во којшто владее спокој и релаксирачка атмосфера

14 ноември 2023

Она што го бараме од секој дом е тој да биде спокојно и релаксирачко место, катче каде што ќе можеме да здивнеме и да се чувствуваме комфорно.

Неспорно е дека студените есенски денови ќе не натераат да поминеме поголем дел на затворено, во убавата атмосфера на нашиот стан или куќа.

Токму затоа од Инстаграм домовите денес го одбравме тој на Кери Дејвидсон, којшто се наоѓа во Њукасл, Англија на површина од 128 метри квадратни.

Кери, која таму живее со семејството, е вљубеничка во естетиката од 60-те и 70-те години.

Поголемиот дел од елементите и декорациите во домот ѝ се second hand, а таа едноставно ужива во пронаоѓање на интересни ретро примероци коишто совршено ги вклопува во ентериерот.

Еве како таа го има уредено семејното катче полно со смирувачки и топли тонови.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kerry Davison (houseofchi)

Објавено:
14 ноември 2023
Категорија: 
Архитектура