Дрвени клупи - микро тренд во внатрешното уредување

19 април 2023

Скандинавската естетика и понатаму е една од најзастапените кога е во прашање уредување на домот, но и деловните простории.

Тоа може да се види и доколку ги разгледуваме Инстаграм профилите чија што задача е токму внатрешниот ентериер.

Покрај тоа годинава голем акцент се става на природните материјали, како што е дрвото, а еден микро тренд совршено го отсликува тоа.

Дрвените клупи се голем хит на социјалните мрежи.

Може да се стави во претсобјето (ходникот) и под неа да се чуваат чевли, да биде дел од трпезаријата место столче, или да биде само декоративен елемент.

Лесно се комбинираат со останатите делови од мебелот, а ги има во различни големини, дизајни и нијанси.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by line.by.line (@line__byline)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by East at Main (@eastatmain)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by East at Main (@eastatmain)

Објавено:
19 април 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
244 пати