Ентериери: Дом во којшто царуваат цвеќињата

20 февруари 2024

Зимата знае да биде малку проблематична за цвеќињата, но љубителите на флората знаат како да постапат со нив.

Од Инстаграм ентериери никогаш не се заситуваме, а за денес имаме еден каде што царуваат цвеќињата.

Профилот orlandoplantlady зад којшто стои една голема љубителка на саксиско цвеќе изгледа како мал зелен рај.

Целиот простор во домот е опсипан со цвеќе, совршено го надополнува и му дава живот и енергија.

Најмногу застапени се ползечките видови коишто можат да се постават секаде, на полица, на под, на ѕид...

Одлична инспирација за сите оние кои обожуваат растенија и билки во својот дом...

Објавено:
20 февруари 2024
Категорија: 
Архитектура