Ентериери: Кога различните елементи прават совршена разиграна целина

20 мај 2024

Во потрагата по креативни ентериери денес имаме стан од 67 квадрати во Берлин чијашто сопственичка Сабина редовно објавува фотографии на Инстаграм.

Тука акцентот е ставен на ведрите бои, интересните облици, винтиџ деталите и разните лустери.

Целиот простор е исполнет со интересни уметнички детали, керамички украси, саксиско цвеќе, а Сабина одлично ги комбинира неутралните земјени тонови и вибрантните бои.

Беж естетиката е надополнета со пастелно розови, жолти и зелени елементи од типот на столни лампи, вазни, перничиња и слично.

Комоција, удобност со доза на винтиџ шарм и модерни елементи. Одличен спој на навидум неспоивото.

Објавено:
20 мај 2024
Категорија: 
Архитектура