Ентериери: Кога светлината ја има во изобилие

5 февруари 2024

Една од најважните работи кога станува збор за ентериер е истиот да има изобилство на светлина. Тогаш се изгледа поубаво, потопло и едноставно не мами да се опуштиме.

Еден таков стан има Елиза Дек која се занимава со уредување на ентериери.

Домот се наоѓа во Берлин, а она што прво ни паѓа во очи е неговата прозрачност и нежната палета на светли бои.

Низ целиот стан светлината ја има во изобилие, а дополнителен шарм му даваат елементите од светло дрво и цвеќето со кое Елиза го надополнува секое катче.

Највпечатлива просторија е спалната со прозорецот којшто се наоѓа над креветот.

Одлично е сместена и работната соба, а прекрасно изгледа и големиот балкон којшто повикува на уживање во топлите денови. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elisa (drellsky.home)

Објавено:
5 февруари 2024
Категорија: 
Архитектура