Ентериери: Скандинавски стил на романтичен начин

21 април 2024

Од мноштвото инспиративни ентериери на Инстаграм, за денес одвоивме еден стан во Германија каде што совршено е избалансиран минимализмот со деталите што го дополнуваат.

Домот во којшто преовладува скандинавски стил зрачи со топлина и изобилува со природна светлина.

Освен скандинавскиот стил присутна е доза на романтична нишка низ ѕидовите во бела, беж и сива нијанса.

Особено се истакнуваат сиво зелените придушени тонови којшто придонесуваат за модерен а сепак суптилен изглед на целиот простор.

Поголемиот дел од мебелот е со боја на дрво, а впечатливи се и необичните лустери коишто ги има во секоја соба.

Инспирација во неколку фотографии.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dsire (zweihundertzehn_)

Објавено:
21 април 2024
Категорија: 
Архитектура