Ентериери во бело: Понекогаш едноставното е најдобрата опција

28 јуни 2023

Кога станува збор за уредување на домот постојат различни стилови како тоа да се изведе и притоа да одговара на замислата на домаќинот.

Од максималистичка естетика и еклектичен стил, до минимализам и футуристички решенија, трендови имало и ќе има, а вкусови уште повеќе. Она што е важно е во домот да се чуствувате свои, ралаксирано и среќно.

Понекогаш кога не сме сигурни што сакаме, едноставноста е најдобро решение, а кога размислуваме во таа насока мислиме на белата боја.

На Инстаграм пронајдовме еден дом што ни го привлече вниманието, а е уреден токму во ваков стил.

Станува збор за домот на Кејт од Јута, која во идиличната куќа живее со сопругот и дечињата. Таа преферира светли ентериери во неутрални тонови.

Домот редовно го уредува и преуредува со елементи што сама ги изработува. Понекогаш умее да внесе некој детаљ во боја, но сепак предност и дава на белата боја.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate (whitelanedecor)

Објавено:
28 јуни 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.148 пати