Идеален дом за оние кои уживаат во колоритноста

1 ноември 2023

Кога уметноста се преточува во ентериер тоа изгледа бајковито.  Домот што денес го одбравме, на Инстаграм ќе го најдете како Bonjour Maison.

Се наоѓа во Хамбург, Германија а неговата сопственичка на многу иновативен начин го уредува просторот како уникатна колоритна оаза.

Штом ќе го здогледате добивате инспирација да бидете и самите креатвни.

Профилот споделува и практични совети за уредување што се од голема корист за следбениците.

Можеби не сте љубител на шаренолика естетика на уредување, но овој стан нема да ве остави рамнодушни.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bonjour maison (bonjourmaison)

Објавено:
1 ноември 2023
Категорија: 
Архитектура