Индустрискиот стил како инспирација во ентериерот

5 април 2024

Во потрагата по инспирација за внатрешно уредување, денес имаме стан којшто се наоѓа во Минеаполис и е специфичен по својот индустриски стил.

Неговата сопственичка Рејчел Гердес внимава на секој детаљ и одлично ги организира различните елементи во една целина.

Нејзиниот дом е топол и повикува на дружење, а она што најмногу паѓа во очи се големите прозорци со индустриски изглед и белите ѕиглени ѕидови коишто му даваат прозрачност на просторот.

Во дневната преовладуваат нежни, неутрални, земјени тонови коишто се одлично искомбинирани со природни материјали како дрво и различни ткаенини.

Во продолжение погледнете како сето тоа изгледа на Инстаграм, а можеви ќе пронајдете и доза на инспирација.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rachel Gerdes (rachelgerdes)

Објавено:
5 април 2024
Категорија: 
Архитектура