Инстаграм профил што ќе ги инспирира сите вљубеници во минималистички ентериери

26 јули 2023

На Инстаграм профилот @stylerior, сите вљубеници во минималистичкото ентериерно уредување, ќа наидат на возбудлива инспирација.

Бесконечен „грид" со фантастично концептуализирани ентериерни решенија што ја следат софистицираната минималистичка естетика.

Едноставни и елегантни форми, суптилна колор карта, комбинација на природни материјали, топли тонови, изобилство на природна светлина, модернистички детали...

Доколку планирате преуредување на вашиот дом во овој стилски правец, на вистинското место сте...

 

 

Објавено:
26 јули 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
1.069 пати