Инстаграм уметник создава ултра креативни решенија за фотелји

16 март 2023

По напорниот работен ден, верувам дека на сите добро би ни дошла една удобна, мека фотелја, на која што би се опуштиле со добра книга, музика, филм...

Фотелјата е еден клучен дел од дневната соба, како што е креветот во спалната.

Токму затоа кога го одбираме ова парче мебел, треба да внимаваме, покрај комфорот, истото да се вклопи во внатрешниот ентериер.

На Инстаграм наидовме на интересни 3D решенија за фотелји, кои што ги изработува дигиталниот уметник Бони Карера.

Своите илустрации тој ги прилагодува на потребите на клиентите, кои потоа со помош на дизајнери и останати стручни лица, креациите ги претвораат во реалност.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bonny Carrera (@bonnycarrera)

Објавено:
16 март 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
436 пати