Топлите денови се повеќе не мамат да излеземе надвор и да уживаме во сончевата пролет.

Балконите се одлично место за тоа, кога сме уморни за прошетки или кога сакаме да помине време со пријателите.

Па доколку сте од оние што малку го подзаборавиле балконот, сега е моментот за мало преуредување.

Инстаграм изобилува со интересни идеи, па затоа издвоивме неколку од нив коишто можеби ќе ви бидат добредојдени за оваа сезона.

Ламбички

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (marta_wojtysiak)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bohemian decor (bohotribe)

Вертикална градина

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bunnings Warehouse (bunnings)

Завеси

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (marta_wojtysiak)

Теписони

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by annekul (annekul)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hunker (hunkerhome)

Нишалки

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (marta_wojtysiak)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasmin (holayasmin_)

Природни материјали

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Luxury Home Decor (lxhome_decor)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (yasmineallam.interiors)

Трева како подлога

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shagun (myhappyplace)

Објавено:
15 април 2024
Категорија: 
Архитектура