Кога топлината и комфорот се на прво место

30 јануари 2024

Без разлика на какви ентериери ќе наидеме, на крајот на денот најважно е домот топло да не пречека.

Во таа задача недоливо успеала Хана од Лондон – нејзиното живеалиште едноставно ве кани на гости.

Домот е дефиниција за комфор и топлина, за смирена естетика што ги релаксира сите сетила. Од сезона во сезона се менува по некој мал детаљ, но основата останува иста користејќи ја неутралната палета.

Совршен пример за тоа е кујната во крем нијанса, а Хана за својот дом вели дека е класичен со мала доза на модерен шмек.

Тука ќе најдете разни текстури, винтиџ елементи, но и лични предмети кои одлично се сложуваат во ентериерот.

Впечатлива е галеријата над софата, но и работното катче. Она што придонесува за топлината во домот на Хана е секако природната светлина која ја има во изобилство.

Па дури и ако не најдете нешто што би го вклопиле во вашиот ентериер, доволно е само за момент да си дадете оддишка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hanna (ourhebehome)

Објавено:
30 јануари 2024
Категорија: 
Архитектура