Комфор и луксуз на едно повисоко ниво

14 септември 2023

Со своите бели ѕидови, мебел во кремави нијанси и неверојатни лустери, овој дом во срцето на Њујорк е вистинска дефиниција за луксуз споен со комфор.

Неговата сопственичка Хети Колп посветува големо внимание на секој детаљ и затоа нејзиниот дом воодушевува голем број на следбеници на Инстаграм и Тик Ток.

Ова е всушност станот каде што таа пораснала со своите родители, а сега на 30 години стариот ентериер му дава мала доза на модерен шмек.

Автентичноста е секако присутна само облагородена со елементи од современото уредување.

Станот изобилува со светлина, а за тоа придонесуваат и светлите тонови коишто преовладуваат насекаде.

Големиот број на украси дополнително го збогатуваат ентериерот, а додека се воодушевувате на луксузот можете истовремено да уживате и во удобноста.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HATTIE (hattiekolp)

Објавено:
14 септември 2023
Категорија: 
Архитектура