Доколку сте во фаза на одбирање на кујна веројатно ги следите моменталните трендови во внатрешното уредување.

Иако боите доминираат оваа сезона, доколку не сте фан на колоритот секогаш има опција за нешто понеутрално.

Во случај белата боја да е премногу класична за вас, ви предложуваме кујна во песочни нијанси.

Песочните или земјените тонови секогаш изгледаат елегантно.

Пријатни се за очите и полесни се за одржување во однос темните опции.

A доколку посакате да ја разбиете неутралната нота, секогаш може да додадете по некој детаљ во боја, како лустер, тепих, столче и слично.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (thedesignory)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(dreamhouse_byme)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (dreamhouse_byme)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (_shallash_)

 

Фото: Instagram, Pinterest

Објавено:
9 јуни 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
665 пати