Голем број креативци деновиве изглегуваат од комфор зоната и наместо елки китат полици, гранчиња, саксиски цвеќиња или трансформираат дрвени и метални конструкции во она што се нарекува Божиќно дрво.

Доволно е само да ја постигнете онаа триаголнеста форма, да употребите лампиони, светилки и други разни украси и да ја пуштите вашата имагинација да си поигра.

Погледнете како дел од Инстаграмџиите годинава ги накитија своите "елки".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (morgancrawf)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamsyn Morgans (tamsynmorgans)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Victoria (thekaleidoscopicblog)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tamsyn Morgans (tamsynmorgans)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bozena (dermika84)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selina Lake (selinalake)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by instagramdesign

Објавено:
25 декември 2023
Категорија: 
Архитектура