Најубавиот поглед е од поткровје: Стан на поткровје во FUTURA 2

10 јули 2024

Живеењето на поткровје за многумина е желба заради автентичната архитектура и погледот кој го има од високо.

Во објектот FUTURA 2 на нашата етаблирана градежна компанија ELENA LUKA HOME, становите на поткровје се со модерен изглед и со висококвалитетна звучна и термо изолација, како и со голема искористеност на просторот заради ѕидовите и плафоните без косини.

За оваа содржина погледнете повеќе на линкот

Објавено:
10 јули 2024
Категорија: 
Архитектура
Тагови: 
Futura 2 Elena Luka Home