Новогодишна бајка на инстаграм профилот на H&M посветен на домашното уредување

6 ноември 2023

Празничната атмосфера веќе се насетува преку првите маркетинг кампањи на светските брендови во различни индустрии.

H&M Home веќе е подготвен за новата празнична сезона, а нивниот профил на инстаграм е претворен во разгледница како од новогодишна бајка.

Шведскиот бренд го објави својот специјализиран новогодишен каталог со празнични производи и може да претпоставите дека секоја страница е исполнета со новогодишна магија.

Светкави украси и лампиони, декорции во божиќен дух, златно-црвени нијанси, шарм, топлина и раскош во едно.

Изборот оди до таму што, H&M предлага посебни празнични сетови за секоја просторија во домот од тоалетот до детската соба.

Празничната магија започнува...

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Објавено:
6 ноември 2023
Категорија: 
Архитектура