Празнични разгледници: Елките на македонските Инстаграмџии

7 декември 2022

Убавото и празнично расположение веќе ни носи позитивни бои во нашето секојдневие, а како такво може да се насети и на социјалните мрежи.

Инстаграм веќе е преплавен со содржини кои ја најавуваат магијата на празничната сезона, а оваа тема се разбира не поминува без симболот на празничниот декор, новогодишната елка.

Бевме љубопитни и ѕирнавме во профилите на нашите инстаграмџии кои посветуваат посебно внимание на празничната тематика во уредувањето на домот, па издвоивме дел од многуте, кои може да ви послужат и како инспирација доколку сѐ уште не сте ја накитиле вашата елка.

Естетиката варира од минималистички и едноставни до блескави и максимилистички, но пријатната атмосфера што ја креираат е заедничка за сите.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Boro.kosa (@boro.kosa)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Maya Zakovska (@mayazak)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@majakikiritkova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@mother.of.a.star)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra (@alekprendzova)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Adventures With Janeva (@janeva)

Објавено:
7 декември 2022
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
6.182 пати