Пространост, комфор, топлина и тераса што одзема здив

27 октомври 2023

Домот што за денес го одбравме се наоѓа во Швајцарија. Тука ќе забележиме едноставен мебел, чисти линии, впечатливи детали, функционалност и елеганција.

Дрвените подови и неутралните нијанси, особено светлите тонови, го прават домот прилично простран и внесуваат доза на префинетост.

Сопственичката на станот, Наташа, на совршен начин ги споила минимализмот со софистицираноста, а она што најмногу воодушевува е терасата.

Составен дел којшто го разигрува ентериерот е и цвеќето, а посебна магија додаваат и сликите во контрасна црна боја.

Терасата е посебна приказна - вистинска мала комфорна оаза каде што можете да се одморите по напорниот ден и да се насладувате во природата што ве опкружува.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (depot_online)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (depot_online)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DEPOT (depot_online)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Natasa (lifeside_zurich)

Објавено:
27 октомври 2023
Категорија: 
Архитектура