Кога станува збор за внатрешно уредување на домот, долго време преовладуваат неутрални тонови, а ретко гледаме бои.

Тоа помалку знае и да досади, па затоа убаво е да додадеме и малку боја.

Ако разгледаме по социјалните мрежи може да забележиме дека работите полека се менуваат, и боите го "превземаат" ентериерот.

Можете да почнете од спалната соба, постелнината нека биде во боја, или било кој детаљ од просторијата.

Потоа поиграјте си и со другите соби, со останатите детали, и ќе добиете свежина и нов изглед за којшто не сте ни знаеле дека е можен.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Isabella Bondo (isabellabondo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hi, I’m. (und_anne_so_yeah)

Објавено:
3 мај 2023
Категорија: 
Архитектура
Прочитано:
370 пати