Совршено уреден стан во јапанди стил

16 август 2023

Доколку претпочитате неутрална естетика имаме одличен ентериер за вас.

Овој берлински стан кој што припаѓа на дама која и самата е дизајнер на ентериери, дава чувство на топлина, опушта и го восхитува секој што е љубител на јапанди стилот.

Станот, којшто изобилува со светлина, ја дефинира складноста и удобноста на најдобар можен начин. Централно место во дневната соба има мекиот кауч, а покрај него се наоѓа фотелја од ратан.

Трпезаријата е еднакво убава со мермерната маса и дрвените столчиња, а спалната соба е уредена во беж тонови во согласност со остатокот од станот.

Просторот има интересни детали како плетени кошници, вазни од камен и растенија коишто дополнително го разубавуваат домот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior CHO (interior_by_cho)

Објавено:
16 август 2023
Категорија: 
Архитектура