Стан што ќе ве мотивира за есенско преуредување

7 септември 2023

Секоја промена на годишното време едноставно не тера и ние самите да смениме нешто, а неретко тоа е гардеробата или ентериерот во кој што живееме.

Понекогаш се доволни само неколку мали детали за просторот да изгледа различно и да ни ја даде потребната енергија.

Најчесто црпиме инспирација од социјалните мрежи, што не значи дека не можеме да ја најдеме насекаде околу нас.

Светлина и функционалност се она што го бараме, како и комфор во којшто ќе се чувствуваме пријатно.

Умешноста да се комбинираат разни стилови е дар што доколку го имате (или позајмите) добивате ентериер каде со задоволство ќе сакате да го поминувате своето време.

На Инстаграм наидовме на стан со совршен микс на модерно и ретро за да ве поттикне на есенско преуредување.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nina | Interior (stadtwaldfluss)

Објавено:
7 септември 2023
Категорија: 
Архитектура