Зелен стан што ќе ве поттикне на промена во уредувањето

21 август 2023

И кога помислуваме дека зелената боја тешко ќе ја вклопиме во домот тогаш се отвора една сосема нова перспектива.

На Инстаграм пронајдовме еден интересен стан којшто сам по себе е дефиниција за автентичност.

Помалку откачено, но мора да признаеме вистинско освежување во морето ентериери коишто ги сретнуваме на социјалните мрежи.

Старински стил со високи тавани и реставрирана столарија, но со модерен твист и интересни детали како ламби, цвеќе и секако дизајнерските зелени столчиња.

Понекогаш треба само малку да внесете боја или да ја смените местоположбата на одредени предмети во станот за да добиете нов изглед.

Парчињата мебел како да излегле од доцните 70-ти, а тука е и свежото цвеќе како одличен рецепт за разигрување на просторот.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (@wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michi Wohnt (wohnen_mit_michi)

Објавено:
21 август 2023
Категорија: 
Архитектура