10 филмски невестински фустани кои постојано служат како инспирација

19 мај 2021

Секој сегмент од планирањето свадба е исклучително важен. Но, посебно внимание, без исклучок посветуваме на фустанот кој го носи невестата. Оние кои се подготвуваат за големиот ден, веќе сигурно имаат илјадници примери и модели каква венчаница посакуваат, а инспирацијата некогаш се бара во кројот, некогаш во тантелата, некогаш во должината. Овој пат решивме да ги споделиме, според нас, најубавите невестински фустани кои се појавиле на големото платно, а кои може да ви послужат како инспирација.

Sex and the City

Funny Face

Brides War

Downtown Abbey

Twilight

Moulin Rouge

Harry Potter and the Deadly Hallows

Suits

To Catch A Thief

The Phantom of the Opera

 

Објавено:
19 мај 2021
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.221 пати