11 аксесоари за коса за вашата венчавка

22 април 2013

Обложени со накит, цветни, светкави или пак со мрежа, прилагодливи аксесоари за секој буџет. Блескајте на вашата венчавка и бидете најубава невеста до сега. Се надеваме дека нашите предложени аксесоари ќе ви помогнат во вашиот избор да се инспирирате и да го изберете вистинскиот според вашиот сензибилитет.

Објавено:
22 април 2013
Категорија: 
Бела соба