Декорации за интимни венчавки

18 ноември 2020

Доколку сте од оние што следната пролет ги очекува свадбена веселба, тогаш овој текст може да ви биде инспиративен.

Овој пат во фокус ги ставаме декорациите и тоа за интимни венчавки. Предноста на интимните венчавки е што можете да ги направите по ваш мерак и да имаат емотивна нота која ќе споделите со луѓето што навистина ви значат многу.

Во тренд се цветните аранжмани и зелените тонови, пред се' природни.

За поинтимна атмосфера ќе придонесат и свеќите, кои можат да бидат ставени во посебни стаклени садови

Салфетките со дезени или со дополнителни аранжмани од хартија ќе ја направат масата впечатлива. 

Таблите за добредојде и оставање пораки се посебно интересен и личен момент кој ќе ви остане во сеќавање. А кога сме кај спомените, фотографиите се можеби и најважен “сведок“ на денот исполнет со среќа.

Полароидите се супер опција за инстант-фотографии кои можете да ги наредите на жица и кои потоа ќе ги вклучите во останатите албуми од свадбениот ден.

Во продолжение погледнете уште неколку примери:

 

 

Објавено:
18 ноември 2020
Категорија: 
Бела соба
Прочитано:
1.149 пати